Groot nieuws in de bakwereld

Bakboxen Boter & Bloem

Zijn we lui geworden of dient gemak de mens? Het online bestellen van maaltijden is heel normaal geworden. Heb je geen zin om te koken? Dan bestel je toch een pizza via Thuisbezorgd of Uber Eats.

Het aanbod is gigantisch, bijna alle restaurants hebben een speciale afhaal- of bezorgkaart. Je kunt dus ook gezonde maaltijden (van salade tot broodje) laten bezorgen.

Ook als je liever zelf wilt koken zijn er bedrijven die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Heb je geen tijd of zin om boodschappen te doen? Raak je in paniek als je een recept moet uitkiezen?

Dan bieden de maaltijdboxen van Marley Spoon en Hello Fresh uitkomst. Je ontvangt één keer in de week een box met lekkere recepten en verse ingrediënten zodat je snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet.

Boter & Bloem introduceert de bakbox

De doorgewinterde bakker wordt niet warm of koud van het bakken van een cake. Maar voor veel mensen is het bakken van een simpele cake een gigantische uitdaging. En dat is eeuwig zonde. Het bakken mag geen vergeten ambacht worden. Zelf heb ik prachtige herinneringen aan de tijd die ik vroeger in de keuken heb doorgebracht. Ik bakte op mijn 3e mijn eerste koekjes en was altijd super trots op het resultaat.

De founders van Boter & Bloem vonden het de hoogste tijd om bakken toegankelijk te maken voor iedereen. Maak kennis met de bakbox.

De recepten zijn ingedeeld in vier categorieën: taart, koek, chocola en cupcakes. Ook zijn er vegan recepten en glutenvrije recepten.

Iedereen kan bakken met Boter & Bloem

Met de bakbox van Boter & Bloem bespaar je tijd en dankzij het foolproof stappenplan kunnen de recepten niet mislukken. In de box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om het recept te maken. De ingrediënten zijn afgepast en afgemeten, je krijgt dus precies wat je nodig hebt. Dit scheelt veel tijd en je kunt direct beginnen met bakken.

Minder voedselverspilling en duurzaamheid

Bakken met een bakbox van Boter & Bloem scheelt niet alleen tijd. Je gaat voedselverspilling tegen en het is duurzaam. Je krijgt namelijk exact wat je nodig hebt. Je hoeft dus niks weg te gooien en je blijft niet zitten met een flesje vanille essence, waar je slechts een theelepel van nodig had.

Makkelijk bestellen via de webshop

In tegenstelling tot de maaltijdboxen hoef je bij Boter & Bloem geen abonnement af te nemen. Bakken moet leuk blijven, je kunt gewoon eenmalig een box bestellen. Als je de smaak van het bakken te pakken hebt en als je vaker wilt bakken kun je je eigen abonnement samenstellen. Bekijk hier de taart recepten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Tips